LG GD510 Pop, The Latest Series Cookies Design.

Posted by InfoPhone-KDR Thursday, May 6, 2010

With so many competition touchscreen phones, LG also did not want to lose.
Manufacturer LG has always been to innovate to win new markets, and launching a product that is named LG GD510 Pop.

LG GD510 Pop is the latest series cookies design, this is because the price factor into the category of middle-end.

But LG GD510 Pop back with performance excellence, which is visible from the battery cover which has been using solar panels.
Moreover LG GD510 Pop also designed very beautiful with using the touch screen which wide enough.

Specifications:
Price: Rp.1.950.000
Screen: 3 inch TFT LCD Touchscreen, 256K colors, 240 x 320 pixels.
Camera: 3:15 Megapixel, fixed focus, 15 fps QVGA video capacity.
Connectivity: Bluetooth A2DP, microUSB v2.0.
Other features: FM Radio with RDS, Widget interface, Livesquare homescreen, Accelerometer.

Share to:

Related Post:

19 comments

  1. aldy Says:
  2. Kayaknya semua produsen handphone nggak mau kalah. Tapi saya maih setia dengan hp jadul aja dah.

     
  3. Delia Says:
  4. semakin banyak pilihan..,namun sayang kantongku tidak bisa memilih saat ini..
    hikss hikss..
    salam kenal

     
  5. Wah, hapenya lumayan. Keren!

    LG-nya keren.

     
  6. gak mutu Says:
  7. masih tetep sama seperti dulu .... hanya bisa memandang gambarnya ....

     
  8. NoRLaNd Says:
  9. wah... Hp keren ini harga nya tidak sampai 2jt... wah wah wah, jd mw... =p~

     
  10. Den Hanafi Says:
  11. tiap kali saya berkunjung kesini. pasti selalu ada az info hape terbaru. mantap kang. Lanjutkan. :)

     
  12. nurrahman Says:
  13. wew..ane lum pernah pake hp LG, but thx share nya

     
  14. tomo Says:
  15. Yang unik itu hp ini ada accelerometernya kawan.tapi sayang harganya masih mahal blm mampu kubeli juga

     
  16. tomo Says:
  17. Meski begitu lg telah keluarin hp murah dibandingkan nokia kawan

     
  18. Uswah Says:
  19. Ingin rasax memiliki sob hmm..

     
  20. Hikmah Says:
  21. Kameranya lumayan gede sob

     
  22. jarwadi Says:
  23. hehe, desain nya keren, tapi saya belum familier pakai produk LG, andai ada yang ngasih saya pinjaman

     
  24. buwel Says:
  25. wow, canggih dan unik.. sip

     
  26. achen Says:
  27. nice posting and good info and thanks...

     
  28. alkatro Says:
  29. wow kereen, canggih dan harganya juga oke.. mantaf infonya.. thanks :D

     
  30. cellular Says:
  31. g paling demen sama ponsel dengan design layar lebar, nice info sob....

     
  32. akhatam Says:
  33. Wah keren nih... soalnya harga rada miring.. hehhhe

     
  34. Mantap nih, tapi harganya. . . .

    Mas anda sudah saya follow, follow balik yah

     
  35. Rizky2009 Says:
  36. kayanya aq g mungkin bisa beli hp sekeren itu sob

     

Post a Comment

Thank you already will pay a visit here friend, don't forget send criticism and suggestion at comment column in order to this blog can be better.

!..:: Adsvertisement ::..!

Subscribe

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Link Me Back

!..:: Copy My Link Below ::..!


!Infophone-kdr!


!..:: With Image ::..!


!..:: Only ::..!