Nokia N8, Symbian ^3 and High Definition Cameras.

Posted by InfoPhone-KDR Friday, May 21, 2010

In 2010 this Nokia manufacturer plans to launch its newest product called the Nokia N8.
This phone will be equipped with enough features complete and classy.

By using AMOLED capacitive touch screen, and 3.5-inch diagonal screen can be ascertained Nokia N8 will look quite wide.
Also on the screen is made of scratch resistant material and casing made from aluminum.
These materials will make the Nokia N8 look more elegant.

On the Nokia N8 will highlight features 12-megapixel camera equipped with video recorders, HD up to 720p.
This phone will be the first to adopt a series of operating system Symbian ^ 3, of course, with this operating system will bring an interface that is quite different and may compete with the operating system Android, iPhone, or Samsung Bada.
This operating system is supported by the ARM 11 680 MHz CPU processor, while for the standard features using HSDPA networks and Wi-Fi connectivity.

Specifications:
Network: 2G-GSM Quadband and HSDPA 850/900/1700/2100/1900.
Dimensions: 5.91 x 11:35 x 1:29 cm, 86 cc.
Weight: 135 grams.
Screen: AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors, 360 x 640 pixels, 3.5 inches.
Main Camera: 12 Megapixels, 4000 x 3000 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, Xenon flash, Video 720p @ 25fps, LED video light.
Secunder camera: VGA video call camera.
Internal Memory: 16 GB storage, 256 MB RAM, 512 MB ROM.
External Memory: microSD up to 32 GB.
Data Transfer: GPRS Class 32, EDGE Class 32, 3G HSDPA 10.2 Mbps, HSUPA 2.0 Mbps.
Connectivity: Wi-Fi 802.11 b / g / n, UPnP technology, Bluetooth v2.1 with A2DP, USB v2.0 micro USB.
OS: Symbian ^ 3.
Processor: CPU ARM 11 680 MHz processor, 3D graphics HW accelerator.
Messaging: SMS, MMS, Email, Push email, IM.
Browser: WAP 2.0/xHTML, HTML, RSS feeds.
Other Features: Geo-tagging, face and smile detection, Multi-touch input method, Proximity sensor for auto turn-off, Accelerometer sensor for UI auto-rotate, Scratch-resistant surface, stereo FM radio with RDS, FM transmitter, Games, GPS with A-GPS support, Ovi Maps 3.0, Java MIDP 2.1, TV-out via HDMI and composite, Dolby Digital Plus via HDMI, anodized aluminum casing, Digital compass, MP3/WMA/WAV/eAAC + player, MP4/H.264 / H.263/WMV player, Voice command / dial, Document viewer (Word, Excel, Power Point, PDF), Video / Photo editor, Flash lite v4.0, T9.
Battery: Standard battery, Li-Po 1200 mAh (BL-4D).

Share to:

Related Post:

28 comments

  1. Hapenya... Keren!
    Aku suka!

     
  2. Ega-Priatma Says:
  3. Jaman sekarang bagus2 ya HP-nya

     
  4. Tihang Says:
  5. Hem.., kueren bgt ni hp.

    Harganya Pasti mahal, kudu merogoh kantung sampe dasar + ngutang dl ama temen xixixi ....

     
  6. wow,i like it..that's a great information buddy..cheers

     
  7. richoyul Says:
  8. wuh HD camera, mantap bangetttt ........

     
  9. fajar Says:
  10. ngajuin ke bank dulu dech....

     
  11. akhatam Says:
  12. Hmm layarnya mantappp yaw.. lebarrr!! hehhe

     
  13. Aku sih masih tetap pakai HP jadulku, tapi bukan karena setia atau minded lho... tapi karena gak ada duit utk beli yg baru... hahaha

     
  14. Gudang Ilmu Says:
  15. saya mau tanya dari dulu saya bingung nich klo symbian tuh apa sich bisa di jelaskan ????

     
  16. tomo Says:
  17. Depannya N berarti hp canggih nih

     
  18. Uswah Says:
  19. N series kemampuannya memang tidak di ragukan lagi

     
  20. Pak Liek Says:
  21. hanya bisa mandang gambarnya saja ....
    pak liek cukup dengan hp jadul saja ....

     
  22. touch screeen emang hp idaman
    hadoh
    kapan bisa beli ya
    hehehe
    nice mas

     
  23. layar sentuh... aku suka!!!!!

     
  24. wuihiiii.. kereeen amir.. izin nyoba megang gambarnya doang he he

     
  25. Admin Says:
  26. @All : Terima kasih para sobat blogger yang sudah mau mampir ditmpt saya, komentar Anda sangat membantu untuk kelangsungan blog ini salam...:D

    @Gudang ilmu : Terima kasih sudah mau mampir dan slm knl sobat semoga betah berkunjung disini...:D
    Symbian adalah salah satu sistem operasi yang dibuat khusus untuk ponsel seperti halnya Java, Android, Windows mobile yang dapat terasosiasi dengan beberapa library, tampilan grafik, dan berbagai macam tool namun kebanyakan sistem operasi ini msh rentan terhadap virus tidak seperti Java.

     
  27. darahbiroe Says:
  28. hmmm andai ja harganya 1 jeti
    hahhaha
    mau mau

     
  29. antokcupu Says:
  30. wahhh mau dunt N8
    gratis yaw,,
    hmmm blogna banyak bgt iklanya
    banyak [enghasilan nuy
    :D

     
  31. Delia Says:
  32. Huhuhuhu ..
    bagus banget ya...penjelasannya juga lengkap...
    kapan bisa tuker2 hape... wekekke...

    nice info sobat ^_^

     
  33. Aulawi Ahmad Says:
  34. really nice info bro, tq 4 share :)

     
  35. NURA Says:
  36. salam sobat
    iya memang benar keren Hp ini.
    saya juga suka

     
  37. Kang Sugeng Says:
  38. Hp yg selera rakyat tp full fitur gt ndak ada ya Kang, hehee...

     
  39. narti Says:
  40. hp selalu muncul yang lebih bagus, kalau dituruti semua pengen...hehe....

     
  41. sda Says:
  42. makasih infonya ya, lengkap...

     
  43. Admin Says:
  44. @Darah Biroe: Saya juga mau Kang klo segitu huehuehue...:D

    @Antok Cupu: Wach klo gratis mah saya juga ngikut Kang xixixi...:D

    @Delia: Makasih Mbak kedatangannya,btw tuker ama HP saya mau Mbak pastinya HP Mbak lia buagus nich hehehe...:D

    @Aulawi Ahmad: Same2 and thanks for comment,keep in touch.

    @Mbak Nura: Iya nich Mbak Hp skrg emang keren2 dan saya juga suka,sampai binun nich Mbak milihnya nich hehehe...:

    @Kang Sugeng: Wach itu tuch yg susah Kang, btw saya sendiri juga cari yang kayak gitu tapi lom dpt2 klo bs harganya yang 500 ribuan tapi fitur seperti X6 wekekek...:D

    @Mbak Narti: Saya sendiri aja jg pengen Mbak tapi nich lg mo pinjam tetangga dari kmrn buat beli kgk dikasih2 xixixi...:D

    @Sda: Sama2 Mbak...:D

     
  45. aryadevi Says:
  46. hehe jadi bingung ngeliat merk hp yang banyak bermunculan,....harganya juga bikin bingung...

     
  47. Ipin Says:
  48. keren nih hape...

     
  49. pengen beli hapenya
    hehehe

     

Post a Comment

Thank you already will pay a visit here friend, don't forget send criticism and suggestion at comment column in order to this blog can be better.

!..:: Adsvertisement ::..!

Subscribe

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Link Me Back

!..:: Copy My Link Below ::..!


!Infophone-kdr!


!..:: With Image ::..!


!..:: Only ::..!